Школи

Балет

В курсовете по балет децата развиват музикалността, гъвкавостта и еластичноста си. Чрез редовните упражнения се повишава издръжливостта на мускулите, подобрява се координацията, паметта, бързината на ума и реакциите. Започвайки от усвояването на първите стъпки, през чудесната хореография предизвикваща въображението и стигайки до завършеното изпълнение децата се увличат и неусетно се учат на отговорност и дисциплина.

Танци

В курсовете по модерни, народни и хип-хоп танци децата минават през различни предизвикателства в процеса на усвояване на стъпките, за да развият чувството си за ритъм и физическите си качества. Танците дават поле за творчество и себеизява на артистичните им заложби, поддържат ги с бодър дух, здрави и с настроение. Танците увеличават издръжливостта и повишават самочувствието.

Футбол

В курсовете по футбол децата разкриват своите техническите и тактическите умения, чрез серия от тернировки  съобразени с тяхната възраст. Футболът осигурява забавление, създавайки в децата неповторими преживявания и любов към спорта. Активният начин на живот формира в подрастващите двигателна култура и изгражда мотивация за самостоятелна дейност в посока развие на собствените способностите и талант.

Тенис

В курсовете по тенис децата са в постоянно движение и изгарят значително количество калории, а това тонизира мускулите, способства кръвообращението и увеличава капацитета на белите дробове. Тенисът подобрява здравината на костите и гъвкавостта на тялото, а освен това побеждава наднорменото тегло в детска възраст. Тенисът ангажира не само ръцете и краката, но спомага за концентрацията и избягваане на разсейванията.

Роботика

В курсовете по роботика децата изграждат реални роботи от LEGO с електроника, управляват движението им, запознават се с възможостите на определени сензори и датчици, използват блокове с команди и развиват своето алгоритмичното и пространствено мислене.

Програмиране

В курсовете по програмиране децата работят с над дузина приложения. Те строят с любимия си герой от Mindcraft Education, създават уникален сайт с Tilda, изготвят интерактивно мобилно приложение с Thunkable, играят с LifeBolt и Code For Life.